skip to Main Content
Menu

Schoenen en tas bij elkaar matchen: 3 tips

schoenen en tas matchenVind je het belangrijk dat je schoenen en je tas bij elkaar matchen als jij de deur uit gaat? Dan is het goed om eens te kijken naar onze drie tips en die hebben ook betrekking op de mooie DSTRCT schoenen. Een andere naam voor het combineren van kleding noemen ze ook wel matchy matchy. Heb je daar wel eens van gehoord? Het is goed om je daar eens in te verdiepen en dan kun je direct onze tips gebruiken als je je schoenen en tas met elkaar wilt matchen!

Tip 1: Kleuren combineren

Als je dezelfde kleur tas en schoenen kiest, dan is het ook wat eenvoudiger om het met elkaar te combineren. Maar je moet je dan wel bewust zijn van welke kleuren je kiest en kan het dan ook wel echt samen? Je hebt namelijk bij de kleur rood ook diverse tinten. Kies jij rode schoenen en een rode tas, is de kleur rood dan ook echt hetzelfde? Als je dof en fel met elkaar gaat combineren kan het net wat minder mooi zijn dan je in gedachten had. Let daarom goed op welke kleuren het zijn en als het kan, leg het dan even naast elkaar zodat je kunt zien of het echt dezelfde kleur is.

Tip 2: Details combineren

Je kunt ook een kleur kiezen en die dan kiezen voor je tas of schoenen. Hebben jouw schoenen bijvoorbeeld een wat groene tint? Dan kun je die kleur ook weer gebruiken voor je tas. Je zou ook eerst een tas uit kunnen kiezen en dan pas de schoenen, doe wat voor jou goed voelt want er zijn echt mogelijkheden genoeg. Je zou ook een tas en schoen van hetzelfde merk kunnen kiezen, dan is de kans groot dat het echt mooi bij elkaar past.

Tip 3: Stoffen combineren 

Je zou materialen en stoffen met elkaar kunnen combineren. Veel mensen dragen leren schoenen en kiezen dan een leren tas, daarbij speelt de kleur dan niet zo’n grote rol. Je zou ook stof of suède kunnen kiezen, kijk van welk materiaal je schoenen zijn gemaakt en kies daar dan een passende tas bij uit!

Bron afbeelding van adamkontor via Pixabay

Back To Top