skip to Main Content
Menu

Wat je moet weten voor de aankoop van een merk tas

Er zijn verschillende soorten tassen om aan te schaffen. Als klant dien je voor jezelf te weten wat je precies wilt. Je hebt bijvoorbeeld kleine, grote, betaalbare en dure tassen. Alvorens je een tas wilt aanschaffen, moet je jezelf eerst afvragen wat je precies wilt hebben. Wat dacht je van een merk tas? Hoeveel weet je over merk tassen? Waar kun je allemaal merk tassen aanschaffen? Hoe zijn merk tassen te herkennen? Allemaal vragen die onbeantwoord zijn. Wens je eens ook te beschikken over een merk tas? Wij kunnen je meer vertellen daarover. Lees de onderstaande vastleggingen om meer te weten!

Hoe kun je merk tassen herkennen?

Hedendaags zijn er heel veel merk tassen. Je kunt hierbij denken aan Tommy Hilfiger, Guess, Louis Vuitton, Louboutin, Armani Exchange, Chanel, etc. Deze zijn namelijk leuke merken die hele leuke tassen voor je in de winkel hebben. Wens je een merk tas in te kopen in de vroege toekomst? Wij willen enkele tips met je delen! Enkele punten die je dient te weten over merk tassen, zijn onder andere:

  1. Het materiaal:

Designers gebruiken voor de originele tassen een hoge kwaliteit leer. Wanneer weet je dat leer van een hoge kwaliteit is? Echt leer kun je herkennen aan het zacht en droog materiaal. Indien deze hard en vettig is, heb je dan een nep leren tasje ingekocht.

  • De afwerking:

Kijk goed naar de afwerking. Merk tassen kosten duur, omdat de designers heel veel tijd hebben besteed in de afwerking van de tassen. Je kunt dus nagaan of alles perfect is gemaakt. De stiksels van de originele merk tassen zijn bijvoorbeeld kaarsrecht. Daarnaast kun je ook heel goed een kijkje nemen op de logo’s van de tassen. Kijk dan of het materiaal goed lijkt.

  • De hardware:

Originele merktassen hebben namelijk een eigen hardware. Daarop zijn de labels vermeld. Je kunt ook erachter komen of tassen origineel zijn, door te kijken naar de ritsen. Een origineel tas kan heel goed open en dicht ritsen. De ritsen, gespen en sluitingen van originele merk tassen hebben namelijk ook dezelfde kleur. Dit is dan ook een manier hoe je kunt zien of een merk tas origineel is.

  • Het interieur:

Originele merk tassen zien er van de binnen- als buitenkant er heel goed uit. Neppe tassen daartegenover zien er meestal van de buitenkant er heel goed uit en aan de binnenkant niet. Designers stoppen heel veel tijd en moeite om hun originele tassen goed af te werken. Op de neppe tassen zijn soms de ritsen, vakjes, stiksels, labels en logo’s niet zo perfect aan de buiten- als binnenkant. Het is ons opgevallen dat er op de neppe tassen eerder gefocust wordt aan de buitenkant van de tassen. Een originele merk tas heeft met andere woorden perfecties aan de binnen- en de buitenkant.

  • De bron:

Een manier om na te gaan of tassen origineel zijn, kun je doen aan de hand van de bron. Wanneer je designer tassen aanschaft, krijg je een authenticiteit garantiebewijs. Wanneer je een merk tas online koopt, is het dan belangrijk dat je dit opvraagt. Op die manier kun je ook weten of je te maken hebt met een originele of neppe tas.

Ook willen wij aangeven dat de garantiebewijzen hedendaags ook gekopieerd worden. Dit is heel erg lastig, omdat je heel moeilijk kunt achterhalen wanneer een tas origineel of nep is. De beste bron voor de aanschaf van originele merk tassen, is nog steeds op de website van de designers. Je weet zodoende vanwaar die tas vandaan komt!

Zo zie je dus dat je aan de hand van deze vijf punten kunt achterhalen of je te maken hebt met originele of neppe merk tassen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan om deze vijf stappen toe te passen. Wij weten zeker dat deze stappen je kunnen en zullen helpen. Tot slot wensen je heel veel succes toe in het zoeken en vinden van de originele merk tassen!

https://www.youtube.com/watch?v=3mKn6SyPUIg
Back To Top